sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kesällä on ihanaa,koska...


Tämän idean varastin Haltikummilta.
Aivan loistava juttu kirjottaa kesän mukavat muistot oikeen listalle.
Ylipäätänsä elämässä ihan arkena voisi vaikkapa jääkaapin kylkeen tehdä joka viikonpäivälle oman pikku lokerikon johon kirjata päivän pienet asiat joista on ilahtunut.
Minä ainakin syyllistyn vertaamaan omaa elämää muiden aina niin tapahtumarikkaisiin elämään. Tässä nyt kuitenkin muutamia kesäisiä ilonaiheita joista on varmasti syytä olla iloinen

* Kesäkausi avattiin rokkaamalla Francinen tahtiin.Nautin keikasta ja avokin seurasta.
'* Mökkeilty on ahkerasti. Mökillä olen nauttinut aamujen hiljaisuudesta, metsässä samoilusta (olen siis karistanut karhupelkoani). Puusauna ja lampi on tuonut erinomaista rentoutusta.
* Uskon osaavani nauttia tästä kesästä ,kun on ollut mahdollisuus olla tekemättä oikeita töitä. Lasten ja kodinhoitohan ei ole töitä, vai kuinka? ;)
* Olen kiertänyt lähikaupunkien kirpputorit, tehnyt uusia lempparikirpputori havaintoja. Iloisesti yllättynyt olen Keravan Fidan lähetystorista.
* Tyttäret ovat kuin yö ja päivä, ja minusta se on opettavaa
* Luokkakokouksessa tapasin monta vanhaa ystävää ja positiivisia yllätyksiä toivat luokan nykyiset ammattimuusikot.
* Levyhyllyyn on löytynyt täydennystä niin rock`n rollin kuin jazzin saralta
* Ihastuin Tampereen kaupunkiin
* Siskoni (oikeasti serkku) synnytti tulevan kummipojan
* Monta muutakin ystävää ovat ihan loppumetreillä
* Ennenkaikkea tuntuu että olen elänyt tätä kesää,en niinkään suorittanut.
* Olen innostunut kokeilemaan erilaisia ruokia kasvispuolelta. Ylipäätänsä ruoka ja sen vaikutus terveyteen kiinnostaa. Mieheni huokailee jutuilleni raskaasti :D
* Äiti ilahdutti Fiskarssin tuliaisilla
* Hyvät naurut toi helteen höperöittämä pääni. Olin melkein jo varaamassa joulukuulle lentoja Portugaliin,kun vihdoin ja viimein tajusin että enhän mie mitään voi varata ennen kun kolmonen on syntynyt. Voe elämä,tätä hellettä!
* Elämän ensimmäisen 3d-elokuvankokemuksen tarjosi Shrek 4
* Kesän ihanuus on kulkea ilman sukkia.
* Kesäkukkien tuoksut ovat ihania,vaikkakin saavat kovasti aivastelemaan.
* Nämä viimeiset viikot ennen synnytystä ovat oikeastaan kaikessa odotuksessa ja epätietoisuudessa kivoja. Illalla et voi tietää jos yöllä tulee lähtö.
* Kuvan sailor-tyttö liittyy tosiaan tulevaan syksyyn,-ja talveen, ja tietysti tuleviin kesiin. Taidan joutua ompelemaan itselleni ja tytöille sailor-tytön mekot! ;)
Tästä lisää lähiviikkoina,en malta odottaa.
Eipä tosiaan tarvinnut pohtia kauaa,kun nämä ilonaiheet pulpahtivat mieleen. Siis lisää listoja, niitä voikin sitten vaikka babybluessissa katsella mikäli, ja jos kun jonkinlainen sellainen tulee.

3 kommenttia:

 1. Nama listat on loistavia. Ja niita todella pitaisi tehda melkein joka paiva muistutukseksi itselleen, kuinka mukava oma elama loppuunsa on. Se taitaa olla taman ajan tyyli, etta omaa eloa verrataan aina toisiin. Kummasti kaikilla muilla se on parempaa ja menorikkaampaa.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva lista! :) Ja ihana tuo pin up-tyttö! Laulellaanko siellä kohta vaimo merimiehen-laulua, vai mitä salaisuuksia siellä on?? Voi miten jänskää, kerrot sitten ;)

  Hassua muuten, olen huomannut useammankin kerran miettiväni, että jokohan teidän vauva on syntynyt, ja käynyt täällä kuikuilemassa. Joten jos en myöhemmin kerkiä, niin onnea matkaan sitten kun aika on :)

  VastaaPoista
 3. hello my friend! warm greeting ^^!
  your blog looks nice 0_0

  by the way,
  if you need to find unique fonts, you can go to our website.

  best regards;

  VastaaPoista