tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kirpparia ja kierrätyskäsitöitä


Tälläviikolla tein kivoja löytöjä kirpparilta. Kukkakangas maksoi 4 e, ja juuri ja juuri riitti kellohameeseen. Sivulla vaal.pun vetoketju, ja vaal.pun nappi. Meinasin vielä helmaan ommella vaaleanpunaisen rypytetyn nauhan koristeeksi?!?
Prenikat vääntelin nauhajämistä, ja vanhoista mummonaikaisista napeista.
Mansikkakulhot löytyi 3 euroon. Ilmeisesti jotakin vanhaa Slovakialaista tuotantoa.
Pieni sokerikippo ja lusikka olivat "kerma kakunpäällä".

Minulla ei ole hyvänkokoista käsipeiliä ja nyt löysin käsinhiotulla peilillä ja koristeellisilla muovikehyksillä varustetun juuri soppelin kokoisen peilin. Muutama hiushärpäkekin lähti 30 centillä.

Eiliselle oli hurjasti suunnitelmia,mutta ma-ti välinen yö meni valvoessa. Supistuksia tuli kork. kymmenen min. välein läpiyön.
Mies (hätäilee) soitti sitten mamman ja papan meille aamusta, mutta kas kummaa supparit loppuivat siinä kahdeksanaikaa aamulla.
Olen kävellyt eilen yli kymmenen kilometriä, kävellyt/juossut rappuja ylös alas.
Harrastanut ässiä, saunaa ja ... :)
Ja voi kiva, viimeyökin meni melkein kokonaan valvoessa. Voisi kyllä tapahtua jotain. Väsyttää järjettömästi kuumat valvotut "liskojen yöt".
Nyt en ainakaan tänään tee tietoisesti mitään mikä voisi käynnistää synnytystä.
Yölliset kipeätkin supistukset ovat taas tipotiessään.
Tyydyn siihen,tulee kun on tullakseen! Voi kyllä tulla varsin vauhdilla vauva,jos nuo supparet kohdunsuulla ovat jotakin aikaseksi saaneet, ja ihme jos eivät ole.
Onneksi on rakkaita ihmisiä hälytysvalmiudessa.
Nyt katsastamaan toinen kirppari ja nauttimaan jäätelöä jokirantaan.

2 kommenttia:

  1. Voi kun jannittavia paivia sinulla siella menossa. Nainhan se kylla on, etta pikkuinen tulee sitten kun on tullakseen. Oman pikkuisen kanssa kylla tein kaikkea mahdollista, minka olisi pitanyt synnytysta kaynnistaa, mutta eipa silla taitanut olla mitaan vaikutusta :) Toivottavasti sinulla ei ole kovin monta supistuspaivaa enaa edessa.
    Hienoja kirppariloytoja. Tuo kasipeili on varsin tyylikas.

    VastaaPoista
  2. Jännää! Pitäisikö niiden ässien oikeesti toimia? :D
    Ja käänteisesti: jos siippa väsää hiki hatussa laminaattia ja vauvan ei tarttis ihan vielä putkahtaa niin onko syytä ottaa ekstrarauhallisesti? Meillä sunnuntaina vauva rupesi laskeutumaan, mutta on vielä kuulema varsin korkealla. Maanantaina 12 h kaupungilla, tiistaina keikuin tikkailla ja konttasin lattialla remonttisiivouksessa, kumpikaan ei tuntunut hyvältä, ja tänään olen ollut epämääräisen tuskainen ja voipunut vaikka kunnon kivuliaita supistuksia ei olekaan vielä ilmennyt.

    VastaaPoista