keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Villa Roosassa.
Poikettiin tälläviikolla Orimattilassa Villa Roosassa tekstiili,-ja kuvataiteen näyttelyssä.
Lapset oli mukana, ja helle aiheutti nuorimmaiselle kunnon kiukkukohtaukset. Kierrätystuotteiden putiikkista en ostanut mitään,kiitos siis pahantuulisen tyttären ;)
Ihan hyvä niin.Sain kuitenkin katsottua näyttelyn läpi suhteellisen siedettävissä tunnelmissa. Kauniita taidokkaita teoksia, toki kaikki ei omaan silmään miellyttänyt.
Orimattilaan täytyy poiketa toistekin, kirppari ja korupaja kierrokselle.

Kesä on tosiaan lyhyt aika. Keväällä tulevalle kesälle luo hirmuiset suunnitelmat ja heinäkuussa aina huomaa että ei sitä ole ehtinyt. Mutta ihana viettää kesää ihan näin spontaanilla mielellä, lähdetään minne nokka näyttää. Tuo Orimattilan reissukin oli ihan hetken ahaa elämys,kun selailin uutta Suuri Käsityö lehteä.
Aamulla satoi vettä, ja voin sanoa etten ole pitkään aikoihin ilahtunut niin paljoa vesisateesta. Huomenna jos sää sallii,ja sehän sallii lähdetään likkojen kanssa Korkeasaareen med mamma och pappa!
Käsityörintamalla ei tällähetkellä juuri eloa ole. Pikkuhiljaa on ispiraatio virkomassa. Täytyykin hilpaista kangaskauppaan,niin eiköhän silloin viimeistään herkullisten kankaiden edessä käsityömieli virkoa.

4 kommenttia:

 1. Kesa kylla menee joutui! Taalla ei ole ns. kesalomia. Konttasumma lomapaivia, joita otellaan pitkin vuotta. Siksi kai niita kesasuunnitelmia ei ole moneen vuoteen enaa ollut,

  VastaaPoista
 2. Sama homma, nopiaan menee ja kotiympyröissä lähinnä pyöritty. Ei kyllä mua haittaa, viihdyn loistavasti.Eikä lapsetkaan(tai isompi) ihmeempiä kaipaa. Uimaan ja takasin tällä kelillä :D
  Mukavaa Korkeesaaren reissua!

  VastaaPoista
 3. Mrs Munster: Vai siellä sillätavalla. Eikös tuo ole vähän tylsä ettei sitten ole pidempää lomaa? :/

  VastaaPoista
 4. Aloitin lukemaan sun blogia (tänään) eilen ja olen jo ihan koukuttunut :D Vaikutat kypsältä nuorelta naiselta! :) Blogi on kuin raikas tuulahdus. Kiitos näistäkin kuvista!

  t.Paula

  VastaaPoista