perjantai 26. maaliskuuta 2010

@ home


Olen tänään siivoillut,ja ihan pikkuisen ehostanut.
Olohuoneen molemmat ikkunat saivat uudet verhot, sekä parit uudet soffatyynynpäälliset +viltti on sävysävyyn.Verhot on ihan perusverhot,nostin ne vaan nipsuilla tuolla tavalla.Luulin ostaneeni kangasta hillittömästi, mutta eipä sitä juuri verhojen ja tyynynpäällisten jälkeen jäänyt.
Kaivoin myös posliiniset koristemunat esille näin pääsiäisajaksa.
Narsissit ilahduttavat kovasti, sillä tuntuu että kaikki muut kukkani ovat talvenjäljiltä tekemässä hidasta mutta varmaa kuolemaa.
Keittiön avohylly sai väliaikaiset hyllynreunuspitsit. Siis väliaikaset niin kauan,kun jaksan/viitsin/opin virkkaaman kauniimmat itse.

Ukkoni ja broidini läksivät äsken Mäntyharjun mökille.Ovat siellä viikonlopun yli.
Minulla siis tänään illalla aivan ikiomaa rauhaa (siis sitten kun pikkuväki nukkuu).
Katson kauhuleffan ja popsin popcorneja ja jäätelöä. Saan syödä "hyvällä omallatunnolla",olenhan huhkinut tänään siivotessa ja vetäissyt kunnon 45min aerobicsessiot! Kukaan muu ei tuollaisia elokuvia halua katsoa, joten katson mielelläni yksin kun siihen tulee mahdollisuus.
Minulla olisi alkoholitonta punaviiniä...hmmm, tai sitten tyydyn terveysjuoma-teehen!! :) Niin, ja meillä soi tänään Johny Cash! Aah..
Ja huomiseksi aamuksi olen varannut ihania paistovalmiita siemensämpylöitä...
Kevätmielentäyteistä viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kivan nakoinen kamppa ja nuo paasiasmunat on kylla tyylikkaat. Sulla kuulostaa olleen mukava paiva. Itsekin pitaisi siivota mutta univelat vetaa paivalla niin zombieksi.

  VastaaPoista
 2. Eikös se punkkukin oo terveysjuomaa... :P :D
  Nättejä juttuja teillä!
  Mukavaa iltaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mrs Munster: tiedän univelat ja zombiolon turhankin hyvin :/ Onneksi kuopus ei enää öisin heräile, mutta auta armias jos on itse mennyt ja valvonut. Siinä menee kyllä niin tekemättä mitään seuraava päivä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo ensimmäisen kuvan mukit ja pannu-kuppi tmv asia :D

  VastaaPoista
 5. oI, mitä namu paloja! Oikeita postikortti kuvia! :) (Ensimmäinen ja kolmas kuva.)

  Tuli heti mieleen, että harmi kun heitin vaihtokehykset joskus vuosia sitten kirpulle! Tuollainen olisi ollut hauska idea! ..vieläköhän jostain joku löytyis. Nuo marja aiheiset kupit ja purkit on kauniita ja pääsiäismunat, saman aiheiset kipot myös.

  t.Paula

  VastaaPoista